Friday, December 28, 2012

i.luv.klate




Assalamualaikum wbth

apo kabar demo?
kih3
braso nok kecek klate weh untuk entry kali ni
buleh ko?
ahaaa
buke gapo, sajo nok try...sayo ado baco so blog ni
tue blog tu ore klate
pah dio tulih entry dio smuo ikut loghat klate
ahaha...seronok pulok braso bilo baco ore tulih kut klate ni
hok tu nok try etep ni
bley2 teke keypad bley2 sukoo
ambo saye negeri ambo
ambo saye bahaso ambo

'gomo klate gomo'


video
suko sorre tengok gelagat budok2 nakal ni...rinduuu >,<



7 comments:

  1. anti alaaa...
    comel sgt your anak daras..petah berkata2..soo cuwitttt^^..


    p/s: tbe2 teringat gomo klate gome versi omputeh dlm bas..hehe..rindu klate!

    _irh:)

    ReplyDelete
  2. comel kae...ehehe,anti ala rinduu sangat ngan awop2 smuo

    p/s: rindu irah
    p/s/s:rindu nok tengok irah make budu+cili padi :)

    ReplyDelete
  3. huuu..terharunye.

    p/s: rindu nk tgk dila mkn kepok lekor dgn muka excited, mnum air gas, tgk dila tgk crite korea dok habis2, tgk fb sma2 smbil tgk pics kwn2 kwin, rindu DAF yg bnyk berjasa, rindu tgk muke dila yg cool kalu keje bnyak, rindu nak wak esemen DIT Watt sama2 smbil baloh2, rindu nak discuss AR yg bnyak betul version, rindu nak gosipsss ..wuuu..rindu semua all moments di kB!

    *cry

    ReplyDelete
    Replies
    1. @irah :wuwuwu...rindu nk dengar irah bg nasihat, rindu nk wt esaimen ngn irah,rindu nk merempit sme2 irah ngn DAF, rindu nk kenat irah...hik3
      iA ade jodoh kte jmp lg neh :)

      Delete
  4. gap0 d0h nam0 bl0g tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog gapo? ooo hok tue dio ore klate tu
      amalinasazlan.blogspot.com

      Delete
  5. Wuu..rindu part dila kenat irh!! rindu nak tgk mimik muke dila yg cute tu..heee

    ReplyDelete

© 2009 'Two-column photo blog' by HUGE photo blog

Back to TOP