Friday, December 28, 2012

i.luv.klate




Assalamualaikum wbth

apo kabar demo?
kih3
braso nok kecek klate weh untuk entry kali ni
buleh ko?
ahaaa
buke gapo, sajo nok try...sayo ado baco so blog ni
tue blog tu ore klate
pah dio tulih entry dio smuo ikut loghat klate
ahaha...seronok pulok braso bilo baco ore tulih kut klate ni
hok tu nok try etep ni
bley2 teke keypad bley2 sukoo
ambo saye negeri ambo
ambo saye bahaso ambo

'gomo klate gomo'


video
suko sorre tengok gelagat budok2 nakal ni...rinduuu >,<



Monday, December 24, 2012

and the rain starts to fall continuously




carilah waktu dikabulkan doa. Di antaranya ketika sedang berperang, ketika sedang solat dan ketika hujan




Assalamualaikum wbth


sudah lama rasanya tidak menulis di blog ni
sibuk melayan kanak-kanak riang 
hikk
tapi kini mereka semua sudah pulang ke tempat masing-masing
pulang menyambung kembali kesibukan harian
schooling will start in a week
all the best to all of u
esp to cik angah yang baru nak masuk tahun 1
i know u can
no crying2 naa
heee

dan aku pula
masih di rumah
menunggu orang masuk minang
ehehehh
tunggu panggilan interview lerr
moga dipermudahkan urusan kami semua
aamiin
dah kena start study yang mana patut ni
cari bahan dulu
kumpul
pastu baru boleh study
wish me luck^^


p/s::Allah sedang bagi peluang loni ni, hujan xhenti2...means Allah bukak peluang seluas-luasnya buat kita panjatkan doa padaNya. jom doa banyak2^^


Wednesday, December 19, 2012

Tamat Sudah Kisah di IPG...

Assalammualaikum sahabat..

Lama betul irah tidak menconteng di blog padi puteh ni..malam ni tiba-tiba tergerak hati pulak nak menconteng...cik dila tak tahu pun ni..harap-harap cik dila tak marah ye..hihi ^^

Semalam kami pelajar IPG KB dah dapat result..Alhamdullilah..syukur semua lulus:)...tahniah kepada semua sahabat yang berjaya mendapat result yang best..sesungguhnya bukan mudah nak habiskan detik-detik terakhir di IPG..:')

Hari ni irah teringin nak upload pictures sepanjang final sem kami di IPG. Sem 8...memori indah ini tak akan berulang lagi...



macam students medic tak? heee

kami sayang En Ibrahim ^^

Study dengan pok2 best students..heee:))

Di rumah Kak Bal..Kak Bal? Oppsss:P

kami memang suke bergambar dalam kelas ^^

Bila turn kite dila? uhuk3..

Korean style ^^

Puteri Mathematics:))

Lecturer kesayangan dila ^^

Our dinner batch :)





sahabat hingga Syurga... :')

p/s: dila..teringat kenangan DIT Watt kite..hihi:))

© 2009 'Two-column photo blog' by HUGE photo blog

Back to TOP