Wednesday, March 9, 2011

"Cikgu, saya nak kawen dengan anak cikgu.."

Assalamualaikum wbt...

Hahh?? mesti ramai yang terkejut kan...
hihihi...sungguh lucu apabila diberitahu oleh akak iparku bahawa anak sdaraku, imani@iman@angah dah ada peminat...siap mintak nak kawen lagi...woot woot~~~

Mula-mula dengar tu memang xsudah2 gelak...imani, anak sdara kesayangan saya tu baru je masuk prasekolah awal tahun ni umur die pun baru nak masuk 5 tahun ini tahun...tup2 dah ada peminat, kalah aunty tau...hehe, kalu nak tahu, cik imani ni tersangatlah susah nak berkawan n bergaul ngan budak2 lain...die xsuka main ngan anak patung barbie macam kakak die, but she is so in love with otomen and  ben10...adehhh...tapi nak dijadikan cerita ada juga mamat yang tersangkut ngan my cute iman ni...:)

kesayangan imani

Kisahnya canggini, budak laki yang minat kat imani tu nama dia amin syahmi (sedap nama), baru darjah 1... dia selalu je usik2 imani, suka cubit pipi...bak kata orang selalu la kacau my niece ni...tup2, satu hari tu die minta ijin dari umi imani aka cikgu kat sekolah tu nak kawen ngan imani...adehhh2, budak2 zaman sekarang memang unpredictable lahh...haha, kalau budak ni da besar nanti n masih ingat lagi peristiwa dia mintak nak kawen ngan anak cikgu dia, mesti dia tergelak sorang-sorang...hehehe

Bila dipikir2 balik, memang banyak cabaran yang cikgu2 zaman sekarang kena tangani, esp. kalu berdepan dengan kes spesel macam ni....ahaaa, terkedu my sis in law ngan budak tuuu...

khairun imani
Takut pulak rasanya nak g ke sekolah n berhadapan dengan budak2 zaman sekarang...cabaran menanti:)



2 comments:

  1. haha..imani kawen dgn afiq la..tpi...afiq x se rumput! haha:)

    ReplyDelete
  2. haha...nt knlkan 2 org tuu,hik3

    ReplyDelete

© 2009 'Two-column photo blog' by HUGE photo blog

Back to TOP